donderdag 25 oktober 2007

Verf

Of je nu in een huurhuis of een koophuis woont, maakt niet uit. Als er houten kozijnen in zitten, moeten deze zo nu en dan eens geschilderd worden. Het voordeel van huren is dat het schilderwerk in de huurprijs zit en dus (goed) bijgehouden wordt. Een koper wil dit werk nog wel eens een jaartje doorschuiven.
Nu wonen wij dus in een huurhuis en we kregen in mei van dit jaar bericht van de verhuurder dat het schilderwerk bijgewerkt zou gaan worden en dat we t.z.t. zouden horen wanneer het grote verven plaats zou gaan hebben. Tot vorige week hoorden we helemaal niks en eigenlijk hebben we nog niks gehoord, alleen staat er nu een keet van het schildersbedrijf op de parkeerplaats. Dit zou kunnen impliceren dat er een begin gemaakt gaat worden met de bewuste klus. Er is alleen één ding wat ik niet begrijp: Wie haalt het in z'n hoofd om met de winter in zicht nog buitenschilderwerk te gaan doen?

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat is inderdaad wel vreemd ja. Hier op fabriek zijn de schilders het buiten schilderwerk aan het afronden.
Of is het een schildersbedrijf dat voorbereid is op de globale opwarming??

Pedro zei

@Frank: Ik heb geen idee. De keet staat hier al dagen op de parkeerplaats. Misschien hadden ze op het bedrijf geen plaats meer en staat ie hier alleen maar geparkeerd.

Anoniem zei

Normaal gesproken wort dat nu een beetje afgerond.. Maar dat zei Frank ook al.. Vreemde zaak

Anoniem zei

Vorig jaar zou ons flatgebouw ook helemaal geschilderd worden (augustus). We zouden bericht krijgen wanneer we de ramen open moesten zetten, zodat de schilder overal bij kon. Niets gehoord dus en toen wij eind oktober terugkwamen van vakantie was ineens alles geschilderd. Behalve de binnenste randjes dus... En nog steeds geen berichtje gehad

kozijnen schilderen zei

brrr, kan me niet voorstellen dat iemand in de kou buiten wil gaan schilderen.