woensdag 3 januari 2007

Feliz Ano Neuvo

Ja, ik weet dat er een kringeltje boven de N moet, maar dat kon ik hier zo snel niet vinden. Staat wel op het toetsenbord maar dan krijg ik alleen een dubbele punt.
We zijn net terug uit de provincie Limon, waar we 2 logeeradressen hebben afgewerkt. Het eerste was alleen via water te bereiken en dat betekende ongeveer 2 uur in een watertaxi en de terugweg naar lodge nummer 2 was het zelfs ruim 3 uur. We waren blij dat we eruit waren, want na een uurtje krijg je ondanks de kussens toch een betonnen zitvlak.
Helaas zit de vakantie er bijna op en morgen stappen we weer op het vliegtuig naar Miami en vervolgens naar Amsterdam.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Feliz año nuevo para vosotros también! Ik hoop dat jullie terugkijken op een mooie reis door Costa Rica... en dat jullie lekker opgekikkerd zijn van deze welverdiende vakantie! Tot snel!

Chantal zei

Hele goede terugreis en kijk terug op een goede vakantie.... het huisje is nog allemaal in orde hoor.

PS Paspoort al via DHL aangekomen hoop ik....?

Anoniem zei

Oke dan. Prettige vlucht terug, en doe in het vliegtuig maar alvast een noordwester aan..

Anoniem zei

Ehm, willen jullie je bagage goed controleren op ongenode souvenirs?

Van nu.nl:
Vrouw ziet kikker aan voor inbreker
AMERSFOORT - Een grote groene kikker heeft een vrouw uit Amersfoort in de nacht van donderdag op vrijdag de stuipen op het lijf gejaagd. Dat maakte de politie vrijdag bekend.
Even na twee uur schrok de vrouw wakker van gerommel in haar huis. In de veronderstelling dat er een inbreker door haar huiskamer struinde, belde ze de politie.
De opgetrommelde agenten vonden echter geen sporen van inbraak, laat staan een inbreker in de Amersfoortse woning. Wel troffen de dienders op de trap een grote kikker aan, vermoedelijk verantwoordelijk voor alle ophef.
De agenten hebben het dier naar buiten gebracht en hem gewaarschuwd niet meer terug te keren, aldus de politie.