woensdag 8 augustus 2007

Zeeland

De tweede dag van de vakantie speelde zich af bij onze westerburen, de Zeeuwen. Eigenlijk was het de bedoeling om een fietstocht te maken in deze provincie, maar de vooruitzichten waren dusdanig slecht dat we toch maar voor de auto gekozen hebben. Het hotel in Kapelle was reeds besproken en daaraan voorafgaand hebben we het wereldberoemde Neeltje Jans bezocht. Hoewel het allemaal wat klein lijkt, is het toch gelukt om daar een hele dag door te brengen en ik moet zeggen dat het best interssant is om te zien hoe de zeewering te stand gekomen is.
Dus bent U nog nooit bij Neeltje Jans geweest: zeker een keer gaan kijken !

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Neeltje Jans is zeker een dagje waard. Ook bij minder goed weer. En zo heeft zeeland nog diverse attracties / locaties die de moeite waard zijn.

Pedro zei

@Frank: Die andere attracties gaan we een andere keer bekijken.

Anoniem zei

We hebben nog niet zo lang geleden eens in de buurt van de Deltawerken gezeild, een machtige constructie gezien vanaf het water! De pijlers van binnen zijn ook ronduit indrukwekkend, inderdaad. Vooral die enorme hoeveelheid water die er doorheen stroomt... en dat was dan op een zonnige, windstille dag. :-)
(Nouja, het is natuurlijk de bedoeling dat er op een stormachtige dag geen water meer doorheen stroomt, hè.)

Anoniem zei

Bij Neeltje kun je touwnes ook heel goed vissen..

Pedro zei

@Redstar: Je kunt er in ieder geval wel goed eten.